Някои звезди усилено търсят камерите и сами си уговарят срещи с папараците, за да бъдат публикувани техните снимки и да се „шуми“ около тях и тяхната персона. Но не всяка жена държи на изкуствените и престорени истории и безсмислените статии по нейн адрес.

Именно към тях спада Гуен, която няма нужда името й да бъде споменавано ежедневно във всеки един онлайн сайт или да бъде коментирана нейната бременност.

Независимо дали Гуен изпраща своите момчета на училище или е на бизнес среща, тя винаги изглежда безупречно и трудно би могла да бъде щракната в момент, в който не е в перфектна форма, просто защото това няма как да се случи!

* Гуен с децата си - Зума и Кингстън

Симпатичната певица се радва на доста голямо бременно коремче и с нетърпение чакаме да разберем пола на бебето и кога то ще се роди. А до тогава можем само да се радваме на красивата 44-годишна звезда и нейните изключително стилни модни попадения.

Представяме ви вчерашната й визия, която се състоеше от черен клин, пуловер със странични ципове, шал на леопардова шарка и обувки на много висок и тънък ток.

Четете още: Допада ли ви: Сватбения тоалет на Гуен?

Перфектно стилизирана прическа, червено червило и модерни слънчеви очила.

Според някои визията не е много подходяща за бременна жена, особено заради високите токове, според други Гуен е модна икона, която няма как да сбърка с облеклото си. Вие какво мислите?

Четете още: Любимите боти на Гуен Стефани