Миранда Кер и Виктория Бекъм винаги са били от известните личности, изглеждащи перфектно не само на червения килим, но и в ежедневието. Красноречиво доказателство за нашето твърдение са техните последни стрийт стил визии, които са толкова изящни и красиви, че човек като нищо би решил, че двете звездни дами се разхождат не по улицата, а по модния подиум.

С величествена осанка и вродена класа, тези жени със сигурност биха изглеждали пленително във всеки един тоалет.

Виктория Бекъм

Виктория бе забелязана по лондонските улици, облечена в пленителен ансамбъл с минималистичен дизайн, който се състоеше от бяла памучна тениска от Equipment и небесносин панталон с ръб от Chloé, свободно разкрояващ се.

С пленителни слънчеви очила Ray-Ban върху лицето Виктория за пореден път умело доказа, че красотата се крие в изчистената и семпла визия.

Четете още: Виктория слиза от токчета на мокасини

Миранда Кер

Миранда се разходи по улиците на Ню Йорк, демонстрирайки присъщите и женственост, класа и стил. Красавицата бе облечена в зелена миди рокля с флорални елементи от Dolce & Gabbana, която нежно подчертаваше извивките на Кер.

Четете още: Миранда Кер с операция на бюста

Остатъка от чувствената шик визия на звездата включваше черно палто от Escada, наметнато върху раменете, токчета с флорален принт, дело на маестро Christian Louboutin и елегантна черна чанта Hermes Birkin.

Четете още: Миранда Кер с таен обожател