Главно действащо лице в днешната ни статия е русокосата красавица Блейк Лайвли. Лъчезарна и невероятно стилна, тя е една елегантна мама за чудо и приказ.

За да не бъдем голословни ви предлагаме заедно да разгледаме две от последните стрийт стил визии на Блейк, които нагледно доказват твърденията ни.

Визия 1

През последните две седмици актрисата е заета с промотирането на най-новия филм с нейно участие "The Age of Adaline" и именно през един от въпросните дни, натоварени с гостувания в различни телевизионни предавания, тя демонстрира невероятно красив облик, открояващ се с елегантност, изящество и любов към детайлите.

Въпросната визия включваше ефектна миди рокля от есенната колекция за 2015 на Antonio Berardi, трицветни обувки на ток с каишки от Malone Souliers и прелестно палто в цвят пепел от рози, характеризиращо се богат набор от инкрустации.

Визия 2

Няколко дни по-късно пред ресторант в Ню Йорк Блейк отново плени сърцата на модните асове, появявайки се с ансамбъл от дрехи от тазгодишната есенна колекция на модна къща Balmain, а именно черен топ с тънки презрамки, широк бохо панталон с цветни ленти и голям ефектен колан.

Отделните елементи от визията бяха перфектно съчетани, създавайки усещането пленителна небрежност и комфорт от една страна и за класа и стил от друга.