Автор
Woman.bg

Странните неща, които и добрите, и лошите момичета правим за мъжете

Правим си бразилска кола маска

Коя част от употребата на горещ восък, за да откъснеш всяко миниатюрно косъмче от V-зоната си по особено болезнен начин, ти се струва готина идея? Бразилската кола маска е доста жестоко и необикновено наказание и все пак всяка уважаваща себе си дама преминава през това мъчение поне веднъж месечно, за да зарадва мъжа до себе си със страхотната гледка.

Потим се над уредите във фитнеса

Тренировката и ендорфините са наистина прекрасни! Но нека бъдем честни, ако на земята не съществуваха мъже, дали 60-минутното потене щеше да съществува?



Пускаме водата, докато сме в тоалетната

Ами...това просто е страшно сконфузна ситуация! Пускаме мивката, защото – не дай си Боже! – мъжете до нас може да чуят какво се случва зад затворената врата на тоалетната. Това, че се преструваме, че не удовлетворяваме всички жизненоважни (физиологични!) нужди е откровено странно, но все пак се опитваме да заличаваме следите.

Носим секси, но неудобни обувки

Ще си признаем, че обожаваме секси начина, по който изглеждаме на свръхвисоки токчета. Но след около два часа на тези висоти, болките са неистови. Разбира се, че винаги можем да се обърнем за помощ към гениалното изобретение – балеринските пантофки – но никоя жена не би си признала доброволно пред мъжа, по когото си пада, че краката й не са чак толкова дълги.

Оставаме до никое време у тях, независимо, че на другия ден сме на работа

Единственото нещо, по-гадно от сутрешното събуждане за работа, е среднощната подготовка на гигантска дамска чанта само с най-основните необходими вещи. Без любимия сешоар, без избор на дрехи в зависимост от метеорологичните условия, без опциите боти, обувки или ботуши...



Купуваме подаръци на близките му

Мъжете са над такива прозаични неща като да запомнят кога е рожденият ден на майка им, но, разбира се, ние помним всички важни дати. И това носи след себе си отговорността да й осигурим подарък. Някога да сте чували мъж да се оплаква, че се е наложило да обикаля магазините по Коледа? Не. Жените обикновено поемат отговорността за голямото коледно пазаруване просто, защото не можем да си позволим да се доверим на разсеяните ни половинки. И това наистина е смахнато!

Симулираме...

Грешка, грешка, груба грешка! Но независимо каква е причината – имали сме нужда от повече предварителна подготовка или не сме били в настроение още от самото начало – доста често повечето симулираме оргазма си. Дори понякога, за да не рискуваме да нараним чувствата на половинката си или просто да се получи неловко. Разбира се, много добре знаем, че е редно оргазмът да не е мираж, но, когато не успеем, понякога влизаме в роля и демонстрираме актьорския си талант.