Колегите от Men.bg споделят с нас...

Мастурбацията... Колкото и приятно да е това човешко занимание, то не остава без рискове. В едно скорошно риалити стана ясно, че някои лекари са готови да нарушат конфиденциалността между пациент и лекар, споделяйки някои много странни обекти, които са успели да извадят от някои пациентки.

В следващите редове ще споделим някои интригуващи истории на гинеколозите, които все пак ще запазят името на жертвата в тайна, но не и издънката!

5. Бутилка с урина

Защо е била там? 20-годишна жена от Флорида била на пробация и трябвало да мине проверка за употреба на наркотици. Дамата имала много слаби ангели и очевидно е употребила забранените субстанции. Тук дошла и гениалната идея - бутилка с "чиста" урина, която можела да мине теста. Дамата използвала много малко шише, което напъхала в себе си и гордо тръгнала към болницата. Гениалният план се провалил, защото охраната използвала рентгенов скенер като предпазно средство и проверка за оръжие. В дамата не са открити опасни предметни, но бутилката с урина веднага направила впечатление.

4. Мобилен телефон

Те са забранени в много институции, болници и затвори. Внасянето му в последната институция е строго забранено. Обстойното претърсване не включва и интимните части на жената, но как тогава знаем за този случай? Оказва се, че една от затворничките забравила да изключи звука на телефона, преди да се озове на безопасно място в тоалетната или в килията. Точно така, вагината не е звукоизолирана.

3. 54 торбички хероин, пари и лекарства

Не се шегуваме, някои жени смятат своята вагина за магически тайник, където могат да открият всичко. Точно това са успели да извадят от жена, която използвала своя интимен полов орган за тайник. Дори не знаем как точно е успявала да вади пари и наркотици от нея, но нека кажем, че някои жени са изключително тренирани за всякакви случаи. В такива случаи можем да кажем, че дамата наистина е била с много скъпа...

2. Плакат

Виждали сме най-различни музикални фенки, ала никога не сме попадали на нещо подобно - плакат на Дони Озмънд е бил изваден от английска фенка, която очевидно е имала желание да изпита силната близост от певеца. Подозираме, че плакатът е бил сгънат, но не сме сигурни колко точно удоволствие е изпитала жената. Показваме изпълнителя и осъзнаваме, че някои жени нямат абсолютно никакъв вкус за мъжете. Добрата новина за всички е, че поне в казармата можехте да имате интимни отношения с Лепа Брена, защото нейните плакати бяха навсякъде.

1. Изкуствено око

Поглеждате я в очите и тя ви намига. Точно така, Д-р Мелиса Бъртън печели класацията, след като успяла да извади изкуственото око от вагината на пациентка, която го прибрала там, защото ще бъде в по-голяма безопасност. С това доказваме отново, че женската логика е изключително сбъркана. Дамата казала, че окото било на неин приятел и преценила, че може да го прибере в себе си, предпазвайки го от прах и евентуално счупване. Има медицински операции, при които някоя част от тялото се поставя в стомаха на човек, където да бъде запазена за използване и евентуална трансплантация, ама око във вагина е нещо прекалено.