През последните няколко месеца станахме свидетели на множество странни визии от Бионсе... Звездата обича да провокира своите фенове и да търси тяхното мнение и одобрение относно нови музикални проекти, концерти и бъдещи планове. Не сме сигурни обаче дали на нейните почитатели им харесва новия моден стил на тяхната кралица Queen B.

Безспорно Бионсе е една от най-красивите и сексапилни жени в света, но понякога ни се струва, че майката на Блу Айви ту залита по изключително секси и провокативни тоалети, ту залага на прекалено консервативни и демоде визии.

Искаме да ви представим най-новата визия на звездата, която се появи на баскетболен мач облечена с интересен тренчкот.

Четете още: Стилна стрийт визия

Маслено зелената дреха направи впечатление с принт, който би могъл да е нарисуван от малката Блу Айви, но не е! Този тренчкот струва цели $320 и е дело н Scooter LaForge.

Бионсе го бе комбинирала с чифт дънки и боти на висок ток. Съпругата на Джей Зи е голяма почитателка на семплата естествена визия и този път бе заложила на „nude” грим. Естественият грим се наложи като топ тенденция за радост на всички жени, които се харесват достатъчно, за да не прекаляват с цветовете по лицето си. Бионсе няма какво да крие или запечатва под множество слоеве грим, тя е една натурално красива жена.

ВИДЕО:

Четете още: Вижте как наистина изглежда Бионсе! (снимки)