Автор
Woman.bg

Страхотно! Вече можем да гледаме Световното на телефона си

От днес стартира първата по рода си услуга, позволяваща на настоящите и бъдещи клиенти на Мтел, които се абонират за пакет цифрова телевизия и интернет, да гледат телевизия безплатно и на мобилните си устройства – таблет, смартфон или лаптоп.

Предложението е инспирирано от световните тенденции за промяна в потребителските навици – хората все по-често и все повече използват мобилни устройства, под всякаква форма.

* дневно медийно потребление, разделено по екрани

Статистиката сочи, че средно 49 часа е времето, което прекарваме на седмица стоейки пред компютъра, телевизора или смартфона. За да бъде полезен на своите потребители, още от началото на миналата година Мтел предложи функционалност даваща им възможност за телевизия на всички екрани.

Какво по страхотно от това да имаш телевизия на всички мобилни устройства, особено когато става въпрос за така чаканото Световно първенство по футбол в Бразилия.

* кои държави прекарват най-много време пред екран и какво правят докато са пред повече от един екран

Представете си – 17 телевизионни канала, който можете да гледате без да сте ограничени от време или място. Новата функционалност която Мтел предлага, променя напълно установените навици за „гледане на телевизия“.

Специалната функционалност на цифровата телевизия на телекома, която позволява гледането през мобилни устройства, ще бъде безплатна до края на годината. От тази възможност могат да се възползват както нови, така и настоящите клиенти на цифрова телевизия и интернет от телекома.

* Как да активираме услугата „Мултиекран” от Мтел

Мтел предлага изключително изгодни пакети за тези, които искат да се възползват от иновацията и да излязат от вкъщи по време на любимите си телевизионни предавания, без да пропускат и секунда от тях.

След ерата на таблетите и смартфоните с неограничени възможности, към днешна можем спокойно да кажем,че нашето поколение има щастието да носи света "в джоба си", благодарение на големите умове в съвременните технологии.

http://www.mtel.bg/paketi

* различните типове мултиекранни потребители