Най-новата музикална телевизия отбеляза старта си с грандиозно парти.

На официалното си откриване най-новият български музикален канал Magic TV събра на една сцена любими изпълнители, които изпяха на живо най-големите си хитове.

Над 700 гости уважиха събитието в столичния Bedroom Premium Club и се забавляваха с най-добрата музика от последните три десетилетия.

Специалнo подготвени за събитието изпълнения представиха Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Жана Бергендорф, Роси Кирилова, Панайот Панайотов, Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Актьорът Даниел Цочев изпълни уникалнен микс от песни на легендарния Емил Димитров. За финал всички гости имаха възможност да се качат на сцената и да изпеят емблематични песни от ефира на Magic TV.

Водещ на събитието беше сутрешния глас на Magic FM Митко Павлов, който проведе игра с гостите, от които 10 късметлии получиха двоен билет за предстоящия концерт на титаните Aerosmith в София.

Нека припомним, че наскоро победителката от последния сезон на X Factor се завърна от посещение в Лондон, където се срещна с гуруто на всички новоизгряващи таланти Саймън Кауъл.

Саймън признал на Жана, че най-голямата му мечта е да продължава да открива големи артисти и че в очите й вижда онова, което е големият смисъл на Х Factor.

"Не е толкова страшен, колкото изглежда. Напротив, беше много мил и ми направи много комплименти - за изпълненията ми, за начина, по който изглеждам, и дори за произношението ми на английски език. Разпита ме за личния ми живот, както и за професионалния - с какво съм се занимавала досега, къде съм пяла и т.н. Направи ми уникално впечатление фактът, че беше супер запознат с моята биография и представяне в X Factor. Изключителен професионалист. Той знаеше дори, че главната причина да се явя на кастингите на X Factor е мечтата ми някой ден да застана срещу него. За мен това беше най-важната среща в Лондон. Толкова бе вълнуващо", доволна е Жана.