Автор
Woman.bg

Стилните звезди на премиерата на „Two Days, One Night” в Кан

Днес сме решили отново да ви покажем всички звездни тоалети от вчерашната премиера на лентата „Two Days, One Night”, представена по време на фестивала в Кан.

Братята Жан-Пиер и Люк Дарден поднесоха поредна силна житейска история в програмата на един от най-авторитетните фестивали в света.

Неповторимата Марион Котиар е поверила актьорските си способности в ръцете на братята, партнират й Фабрицио Ронджоне и Оливие Гурме.

Четете още: Доза звезден сексапил на премиерата на „Saint Laurent” в Кан

Една млада жена има на разположение един уикенд, за да убеди колегите си да се откажат от бонусите си, за да може тя да запази работата си – сюжетът звучи като предизвикателство първо за драматургичните способности на Дарден, и второ за способностите (и желанието) на зрителите да се фокусират върху проблем от ежедневието, представен чрез художествените похвати на кинотворчеството, пишат от operationkino.net.

Кан винаги е „висока топка”, но братята са любимци на международните специалисти и тяхната лента беше отново посрещната с овации.

„Two Days, One Night” ще се появи на екран през лятото. Междувременно нека ви покажем звездните дами, които се появиха на червения килим.

Арленис Соса с невероятна рокля от есенно-зимната колекция на Julien Macdonald



Селита Ибанкс впечатли с бляскаво творение на Gabriela Cadena



Боливудската красавица Айшвария Рай заложи на изискано творение на Roberto Cavalli



Алесандра Амброзио показа перфектната си фигура с рокля от пролетно-лятната колекция на Atelier Versace



Луи Уен се бе спряла на черна рокля на Saint Laurent



Марион Котиар успя да впечатли всички присъстващи с бялата си рокля от пролетно-лятната колекция на Christion Dior



Амбър Хард се бе спряла на стилен тоалет на Vionnet, състоящ се от макси пола и бял топ. Косата й бе стилизирана на една страна, а устните потопени в алено червено



Петра Немцова изглеждаше ослепително с драматична рокля от пролетната колекция на Zuhair Murad