Автор
Woman.bg

Стилните тоалети на бременната Ашли Симпсън

Нека ви припомним, че по-малката сестра на Джесика Симпсън, певицата Ашли Симпсън очаква първата си рожба с Евън Рос. Това е второто й дете, като първото е вече на 6 години и е от бившия й съпруг Пийт Уенц.

Ашли и Евън сключиха брак през август тази година, след бурен романс. Очевидно бремеността е била планирана, тъй като Евън съобщи през ноември, че „работи по въпроса“. „Бих искал да имам деца. Възможно най-много“, каза той. Актьорът е син на емблематичната певица Даяна Рос.

* Ашли, Еван и Джесика

От година на година започват да се появяват оригинални, стилни и красиви женски дрехи, създадени точно за бременни. Има дами, които обаче предпочитат да не си купуват нови дрехи, специално за бременни, а да носят тези, които имат. Те ги комбнират с широки блузи, жилетки или рокли.

Бременната жена в днешно време не се възприема в списъка на по-малко елегантните или модерни бъдещи майки. В нашето съвремие бременната жена може да се чувства елегантна и специална.

* Еван и Ашли

Ашли Симпсън винаги е имала по-характерен и оригинален стил. Нейните рок-шик тоалети са удобни, стилни и запомнящи се.

Бременната Ашли демонстрира интересен стил, състоящ се най-вече от панталон или дънки по тялото в тъмен цвят, обувки на равна подметка и „oversize” палта, които прикриват наедрялото й коремче. Задължителните аксесоари, на които залага, са шапката федора и слънчеви очила.

Четете още: Модни признания от Ашли Симпсън