За никого не е тайна, че Дженифър Лопес има уникален моден стил, който изглежда с удоволствие прехвърля на дъщеря си Еме.

Звездата бе щракната в Ню Йорк със своята 6-годишна дъщеричка. И двете красавици бяха облечени в почти идентични тоалети в пепел от рози, за да се срещнат с първата дама Мишел Обама.

Еме получи своя урок по стил от мама. Явно 44-годишната латина е на мнение, че едно момиче никога не е твърде малко, за да научи как трябва да се облича за важно събития.

Четете още: Дамата в бяло: Дженифър Лопес

Дъщерята на Лопес направи впечатление със сладък тоалет в бледо розово и дамска чанта на модна марка Gucci, която струва $530.

* по-малката сестра на Дженифър Лопес - Линда, Еме и Дженифър Лопес

Стилът на Дженифър може да описан с няколко думи – комбинация от нежност, сексапил и изисканост. Според нея не е важно с какво си облечен, а как го носиш.

Вчера вечерта тя бе заложила на елегантен тоалет, състоящ се от пола тип молив с пеплъм акцент и нежна блуза с красиви бродерии по нея.

Четете още: Стрийт визията на Джей Ло: Да или не?

Обувките, модел „Daphne Bis” на Bionda Castana, дамската чанта и слънчевите очила бяха в един и същи цвят. Вдигната коса, бледо розов маникюр и грим в прасковени нюанси допълваха стилната й визия.

Лопес за пореден път доказа, че е дама с вкус и много добре знае как да подбира дрехите си за различните събития.

"Просто трябва да решите с какво се чувствате най-уверени, защото увереността прави хората да изглеждат секси", казва красивата Дженифър.

На събитието „League of United Latin American Citizens' (LULAC)“, Дженифър имаше честта да покани Мишел на сцената.

ВИДЕО: