Автор
Роси Кацарова

Стилна и непокорна с новата колекция на BCBGeneration

Непокорна, стилна и същевременно секси, съвременната млада жена вдъхновява дизайнера Макс Азрия и дъщеря му Джойс за любимия ни бранд BCBGeneration. Посветен на новата генерация момичета – родени за да победят сивия градски пейзаж, съчетавайки най-доброто от модните традиции на Европа, Азия и Америка, BCBGeneration вече представи новата си колекция у нас. Тя може да бъде намерена единствено в стилния оазис на notosgalleries в "София Ринг Мол", а подготвените модни консултанти на първия по рода си department store магазин у нас ще ви очароват не само с професионализъм, а и с конкретни модни съвети. Не ги пропускайте за нищо на света.



"Ние не просто продаваме дрехи, BCBGeneration предлага стил," заявяват креативистите на марката, които споделят още, че не следват тенденциите в модата, просто защото предпочитат да ги създават.

Мисията на бранда е да "доставя" свежа доза мода до всяко момиче, по всяко време на годината. Затова и дрехите на BCBGeneration, които можете да намерите единствено в notosgalleries в "София Ринг Мол" ще ви накарат да се харесате в огледалото – те са създадени не за да се превърнат във вашата любима марка. Дизайнерите от BCBGeneration искат просто да са вашите най-добри модни приятели.


Новата колекция на BCBGeneration, която можете да разгледате в notosgalleries, носи усещането за лекота, фееричност и комфорт. Вдъхновена от тренда за съвремената принцеса – актуалната линия на бранда ще ви изненада със смели решения за ежедневието, горнища с удължен силует, рокли ала принцесата на бала и така актуалния къс гащеризон, в комбинация с нежна дантела.

Безспорно брандът може да донесе щипка лукс както в есенния гардероб на порасналото, работещо момиче, така и в дрешника на тийнейджърката. А каква по-добра комбинация от свежест, стил и достъпен шик за есента?



Роден в Тунис, израснал в Париж и постигнал почти всичко, за което един дизайнер може да мечтае в САЩ, Макс Азрия и неговата дъщеря Джойс Азрия създават BCBGeneration за новото поколение жени, искащи да покажат характер, различна гледна точка и същевременно секси силует.

Дизайнерът, вдъхновен от стила на Одри Хепбърн, бе сред малцината през 90-те години на миналия век, които се осмелиха да предложат на американците да се приобщят към шика на класическия френски гардероб.

Съкращението BCBG, което носи и първият му бранд BCBG Max Azria, пък идва от популярния парижки израз "bon chic, bon genre", което в превод звучи горе долу като българското "По дрехите посрещат..." Но пък френският сленг носи в себе и посланието, че добрият стил издава качествената личност, представя "правилно" характера и общо взето може да "изложи" най-доброто от личността. Затова харесваме именно дрехите на BCBGeneration и сме благодарни на notosgalleries, че ги направиха достъпни и на българския пазар.



В най-новата си колекция, BCBGeneration пренася есенните багри в гардероба с няколко дрехи, които задължително трябва да имате, за да сте в крак с тенденциите за сезона.

Сред тях са жълт топ от лека материя, който носи фееричност и "слънце" в мрачните дни, малка черна рокля с разкроена долна част – която можете да комбинирате с високи чорапи и гумени ботуши, както и неизменното черно кожено рокерско яке. Така есента вече ухае на бензин, женственост и сила – всичко, което тече във вените на едно младо момиче, на прага на идващата зима.