Преди няколко дни се състоя премиерата на лената „Oz: The Great and Powerful“ в Москва, Русия и две от главните героини блеснаха по уникален начин. Това е може би един от най-очакваните фантастични филми през 2013-а.

„Оз: Великият и Могъщият” впечатлява с всичко на базата на трейлърите, които сме изгледали до момента. Солиден актьорски състав – в него ще участват Джеймс Франко, Мила Кунис, Мишел Уилямс, Рейчъл Уайз и др.

Преразказаната класическа приказка е поверена на Сам Рейми, известен с първите 3 филма за Спайдърмен, както и култувата поредица The Evil Dead.

Двете красавици Мила и Мишел се появиха на премиерата в Русия стилни, елегантни и красиви, всяка облечена в рокля, подходяща за фигурата й.

Украинската красавица се бе спряла на сива дреха с волани в предната част от pre-fall колекцията за 2013-а на Givenchy.

Спуснатата й коса попречи да видим цялата красота на дрехата в горната й част, но въпреки това не можем да отречем, че тази рокля й стои прекрасно, подчертавайки красивата й фигура.

Тя бе заложила на обучки с клсически модел, но леопардов принт на Christian Louboutin, модел „Decollete“, които допълваха визията й.

Русокосата Мишел пък реши да облече черна мини рокля от пролетно-лятната колекция на Виктория Бекъм.

Талантливата актриса я бе съчетала със сладурски обувки на Charlotte Olympia, модел “Astrid”.

Малко грим и небрежна прическа придаваха чаровен завършек на визията й.

Със същите обувки забелязахме и Тейлър Суифт: