Казват, че домът е там, където си оставил сърцето си. Тази мисъл не ни подмина, както и този невероятен апартамент със стилен френски интериор. Един дом, създаден с толкова много любов и внимание към детайла, определено действа с голяма сила на всички сетива.

Този изискан и просторен апартамент с високи тавани, намиращ се в Лион, Франция впечатлява със семпъл, но впечатляващ интериор.

Заложено е най-вече на черно-бялата цветова комбинация, която в този случай звучи меко и ненатрапчиво, без да губи стилното си излъчване.

Всяко едно помещение може да се похвали с много естествена светлина, а големите огледала допринасят за повече дълбочина и пространство.

Четете още: Еклектичен артистичен дом в Канада

Уникални декоративни елементи са разпръснати из дома, всеки допълващ по красив начин елегантното интериорно решение.

Романтичното настроение на френския модерен стил ни обгръща на секундата. Това не е единственото впечатление, което предизвиква този красив дом. Бързо става ясно, че приятната атмосфера се дължи и на умело подбраните мебели и акценти, които допринасят за една изключително стилна цялостна картина.

Този не особено голям апартамент изглежда изключително просторен и озарен от светлина. Белите стени допринасят за меко вътрешно сияние, създавайки перфектен баланс между селекцията от модерни и старинни мебели.

Четете още: Просторен дом с уютен дизайн в Сан Франциско

Замислили ли сте покупка на нов апартамент? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК.