Добре, времето вече съвсем ясно ни показа, че трябва да загърбим любимите си летни дрехи и да извадим тези, които ни осигуряват топлина и уют в прохладната есен.

И макар да проявяваме оптимизъм и упорито да се обличаме леко, в крайна сметка започваме да съжаляваме, подсмърчайки по улицата. Не се натъжавайте, есенната мода също има своето очарование и днес ще ви разкрием някои истини за аутфита ви в студените дни.

Всеки от нас има поне един любим стар пуловер или шал, който е достатъчно дебел и удобен, за да не го изхвърля с години, но този момент е неизбежен и колкото по-бързо го осъзнаем, толкова по-добре. Ето какво още е добре да обновим:

Якето

Дори и да мислите, че старото ви кожено яке е безсмъртно, не си затваряйте очите за протритите участъци и си купете ново. Връхната дреха е най-важният елемент от есенната ви визия, така че се погрижете то да изглежда винаги добре. Можете да заложите, както на класическото черно или кафяво, така и на по-смели цветове, за да се откроявате в мрачните студени дни.

Тренчкота

Прекрасна изискана дреха, която трябва да изглежда прилежно и ако е на повече от 2 години е добре да си купите нов, тъй като материята му се износва бързо и спира да изглежда добре. Тренчкотът е прекрасно решение за дами, които обичат да носят повече рокли и имат по-елегантен стил.

Шала

Той е основен аксесоар през студените месеци, така че се погрижете той да отива на почти всичките ви дрехи и обувки.

Пуловерите

Да, онзи симпатичен топличък пуловер със симпатичните няколко малки дупки трябва незабавно да бъде заменен с нов, колкото и да го обичате. Бъдете смели, в магазините има достатъчно голям избор, така че да можете да си позволите и да ви е топло, и да изглеждате добре. Не се обвързвайте емоционално с топлите си дрехи, защото понякога това пречи на визията ви.

Шапката

Дори и вечният аксесоар като шапката трябва да бъде обновяван. Можете да заложите на каскет, федора, бомбе или широкопола шапка.

Обувките

Сезонът на проливните дъждове е тук, така че залагайте на гумени ботуши, тъмни боти или обикновени кожени ботуши в тъмни цветове.