Автор
Woman.bg

Сравниха Ким Кардашиян с пингвина Освалд (снимки)

В последно време няма светско събитие, независимо от естеството му, на което да не присъства клана Кардашиян, затова и не се учудихме, че цялата фамилия присъства и на тазгодишните награди на MTV.

И докато Ким бе там, за да придружи съпруга си, какво налага присъствието на Крис Дженър и компания така и не стана ясно. Но това е друга тема. Днес ще обърнем внимание на визията на половинката на рапъра Кание Уест и по-конкретно на реакцията, която тя предизвика сред интернет потребителите.

На музикалните награди бременната арменка за пореден път доказа, че наедрялата й фигура няма да я откаже от носенето на прилепнали по тялото тоалети. Тя ефектно демонстрира това си убеждение, разхождайки се по червения килим с дълга до земята кафеникава рокля от Balmain, която събуди у зложелателите й интересни асоциации. Те побързаха да я сравнят с култовия образ на Дани де Вито от филма на Тим Бъртън "Батман се завръща", където играе страховития пингвин Освалд, като за целта създадоха редица забавни колажи.