Автор
Woman.bg

Спрете да правите тези неща, отблъсквате го - II част

Продължение на I част

Независимо дали го правите съзнателно или не, е твърде възможно да саботирате връзката си и да отблъсквате любимия мъж.

Имате конфликт със семейството му

Ако неразбирателствата с приятелите му са нещо лошо, то конфликтите с най-близките му хора, които присъстват и формират живота му много преди вие да се появите, са способни да изстудят взаимоотношенията ви за нула време. Дори да не е много близък със семейството си, не е редно да напрягате излишно обстановката и да му създавате проблеми. Проявете уважение независимо от подбудите ви да не харесвате майка му или сестра му, например. Това ще бъде вашият начин да отстоите достойнството и възпитанието си, а в неговите очи ще се превърнете в неговото внимателно, мило и умно момиче.

Настоявате, настоявате и пак настоявате

Няма нищо лошо в това да сте романтична душа, която държи на традициите в семейството, но ако го натискате постоянно да сключите брак, да имате деца и пр., рискувате да го отблъснете. За всяко нещо си има време и място и ако вашето не е дошло, имайте търпение. Мъжете имат нужда от повече свобода и пространство за размисъл и предприемане на толкова сериозни крачки. А ако той не си пада по годежите, сватбите и „челядта“, а вие непременно държите на тях, то има смисъл в това да помислите дали наистина сте родени един за друг.

Вдигате му скандали за всичко

Избухвате при най-малкото нещо и го нагрубявате, дори след това искрено да съжалявате за тежките думи и обиди. Ако подобен неприятен сценарии се повтаря постоянно, не ви очаква и лъч светлина във взаимоотношенията.

Превръщате го в смисъл на живота си

За някои дами това звучи налудничаво, но не са никак малко жените, които се вманиачават в любимия си и го поставят над всичко в живота си. Да намирате удовлетворение и развитие извън сферата на любовната си връзка е от ключово значение за поддържането на искрата между двама ви. Ако посветите себе си и целия си живот на мъжа до себе си, то вие по неволя ще се превърнете в обсебваща жена, от която той ще избяга.

Търсите постоянното му одобрение

Ако сте жертва на собственото си ниско самочувствие и несигурност и постоянно търсите окуражаващото му мнение и отношение, то в даден момент ще се превърнете в ... досадна комплексарка. Проявете себеуважение, спрете да се възприемате като жертва на килограмите, външния вид, емоционалната си нестабилност и пр. Бъдете позитивна и уверена, старайте се да работите над себе си и несигурностите си и ще се превърнете неусетно в една пленителна и самоуверена жена.