Автор
Woman.bg

Списание Opel: Първи брой на електронно списание на български език

Днес излезе първият брой на новото българско електронно списание на Opel. То ще бъде издавано четири пъти в годината в края на всяко тримесечие и ще отразява най-интересните събития свързани с марката.

На страниците на списанието ще бъдат представяни най-новите модели и технологии на Opel, участия на марката в международни и местни изложения, провеждани в страната събития, мнения на клиенти и почитатели на Opel. Освен настоящите и бъдещите модели в списанието ще намерят достойно място и класическите автомобили на марката, както и интересни събития от миналото. Както всяко списание и в това ще откриете рекламни страници с информация за продажбените кампании на Opel в България. Не сме забравили и инициативите в областта на следпродажбеното обслужване, като в първия брой представяме уникалната интернет базирана платформа MyOpel за обслужване на клиентите, а в следващите издания ще публикуваме данни за това как тази платформа се представя и развива.

Списание Opel е и много живо, защото предлага линкове към видео материали, които придават динамичен образ на новините и рекламите, за които се отнасят.

Списание Opel можете да намерите в www.opel.bg на линк: http://bit.ly/1z8i4YC.

Приятно четене!