Имате нужда от място, което ще събуди всичките ви сетива и ще ви накара да се сещате за него с усмивка на лице? Днес ще ви предложим няколко такива кътчета, които биха били идеални за лятната ви ваканция.

От Тайланд и Бали, до Санторини и Бора Бора – насладете се на едни от най-луксозните вили и техните т.нар. безкрайни басейни.

Луксозните вили и впечатляващи курорти стават все по-популярни и достъпни не само за знаменитостите, но и за всички останали хора, които искат да се насладят на една незабравима почивка.

Безкрайните басени са запазена марка на едни от най-скъпите куроти и хотели, тъй като изграждането им никак не е евтино. Илюзията за безкрайност е безценна!

Хотел и вила Хонег, Швейцария

Не всички луксозни басейни се намират на горещи места. По-долу ще видите луксозният басейн в хотела Хонег, разположен в Енетбюрген в швейцарските Алпи:

Четете още: Поредна доза снимки "Последвай ме"

Санта Роса Хотел и спа, Италия

Монастеро Санта Роса е един от 39-те замъка в Италия, които са превърнати в напълно функционални хотели. Според мнозина обитатели на Ботуша, тук се намира най-хубавият басейн в Италия, от който може да се насладите на залива Салерно.

Четете още: Най-вкусните фестивали в света