В най-женския месец от годината топмоделът съблича всичко за Under The Line, за да го видим с поизцапани ръце, разкъсана тениска или само по шал и достойнство.

Според топмоделът Мариан Кюрпанов, чиято кариера на манекен започна през 1999-а със спечелването на престижния конкурс "Мистър Менхънт България", моделството не е до време и при мъжете няма възраст.

Днес красавецът, проявил се като най-големия джентълмен в Къщата на "Big Brother All Stars", може да се похвали с работата си за световни марки като "Marlboro" и десетки фотосесии за емблематични списания.

От 14 години обаче той е далеч от близките си - доскоро живял в Милано, а сега се е установил в Ню Йорк и няма търпение да се запознае по-отблизо с американската мечта.

Той има малък опит и в италианската телевизия, където участвал в комедийно шоу, осмиващо сериозните новини от деня. От половин година заедно със свой съдружник работят над идеята за заведения, насочени към био храните. Плановете им са да стартират с два ресторанта, в които спокойно можеш да изпиеш кафето си, чая или виното и изобщо да се храниш здравословно.

33-годишният манекен не крие мечтата си да създаде и собствено семейство, но отчита факта, че още не е срещнал дамата на сърцето си, която да го направи баща.