Автор
Woman.bg

Спечели покана за специалното Conscious Exclusive събитие на H&M и ваучер за пазаруване на стойност 200 лв.!

H&M ти дава възможност да се спечелиш двойна покана за специалното събитие по повод старта на колекцията Conscious Exclusive.

Всичко, което се иска от теб, е да се включиш в инициативата за събиране на стари дрехи „Garment Collecting“ в магазините на марката и да изпратиш снимка на bg.showroom@hm.com до 4 април. 10 късметлии, избрани с томбола на случаен принцип, ще могат да се насладят на ексклузивен шопинг в компанията на много звезди, модни специалисти, блогъри и най-стилните известни личности, а 1 от вас ще спечели карта-ваучер на стойност 200 лв.

Пълните условия за участие в играта можете да намерите на следния линк: https://www.facebook.com/events/304832053003616/?ref=notif¬if_t=plan_user_joined

„Garment Collecting“ е глобална инициатива на H&M за събиране на дрехи, която дава възможност на клиентите да предават старите си дрехи от всякакви марки и във всякакво състояние в магазините на H&M за повторното им използване и рециклиране. Всеки клиент може да предаде максимум 2 торби с дрехи на ден, като срещу всяка торба получава ваучер за 15% отстъпка на продукт по избор при следваща покупка.