Лято е... Време, в което да се потопим в емоции, кожата да се оцвети в нежно шоколадово, а косата да събере толкова слънчеви лъчи, колкото през никое друго време от годината.

Единствено през неповторимия август можем да се отпуснем на плажа, както никога досега, а вечер да обиколим най-актуални клубове със свеж коктейл в ръка.

Когато говорим за модерно, динамично и същевременно релаксиращо място на българското Черноморие, няма как да не се сетим за Слънчев бряг, където емоциите никога не угасват, луксът е на почит, а морето е само на една ръка разстояние! Там, където погледът се губи в синевата, а сетивата са готови за нови изживявания!

Ексклузивно за вас, читателките на Woman.bg сме подготвили игра, свързана с лятната ви ваканция. Трима от вас ще спечелят по една почивка за двама в хотел Белвю 4*, Слънчев бряг от туристическа агенция “БИ КЕЙ ТУР!

Отговорете на въпросите, които сме ви подготвили, и намерете своето място сред късметлиите, които ще се насладят на една невероятна почивка през август!

За всеки от победителите ще бъде предоставена двойна стая с морски изглед за 5 нощувки на база ALL INCLUSIVE с включен чадър и два шезлонга на плажа директно пред хотела. Периодът на настаняване ще бъде от 11.08.2015 до 22.08.2015 включително.

Ето и кратките въпроси, свързани с лятната отпуска, чийто отговори очакваме - ТУК! Печелившите ще бъдат изтеглени на 5.08.2015!