Априлската програма на YALTA CLUB завършва с гостуването на DENIZ KOYU. На 25 април в ROOM 1 EDM диджеят ще представи специален удължен сет пред българските си фенове. Преди това обаче на пулта ще се качи резидента STEFAN POPOV, който ще постави стабилните основи на едно наистина добро парти.

Откакто за пръв път поставя ръцете си на пианото на крехка 5-годишна възраст, DENIZ KOYU е обсебен от създаването на музика. Не случайно сред най-големите му фенове са самите Fedde Le Grand, Sebastian Ingrosso, Axwell, Tiësto, Avicii, Alesson, Erick Morillo, David Guetta и Calvin Harris.

В началото на своята кариера DENIZ използва синтезатори и дръм машини втора употреба, закупени с трудно събрани джобни. Прекарва часове, анализирайки работата на Depeche Mode, Daft Punk, Kraftwerk, Cassius и много други. Дните му минават в усъвършенстване на диджей уменията, редактиране на любимите му тракове, с помощта само на малки магнетофони и моделиране на всичко, което му попадне. През 2011 г., когато KOYU гръмко се появява на световната музикална сцена с „Tung” и “Hertz”, манията му се превръща в добре платена професия.

Последните години са един постоянен водовъртеж от турнета, участия по концерти и фестивали. През 2013 KOYU се впуска в най-амбициозното си приключение до момента, обединявайки сили с испанското парвеню Danny Avila като хедлайнери на турнето “Generation Wild”. Обикалят 20 града само за 25 дни! Талантливият диджей бързо завладява милиони сърца. След това се връща в САЩ и вече никой не може да го спре! Оттогава насам е бил част от най-значимите фестивали в света: Tomorrowland в Белгия и TomorrowWorld в САЩ, Electric Zoo, Creamfields, Ultra Music Festival в Маями и Европа, Street Parade в Цюрих, Sensation в Чили, Sensation в Бразилия, Sensation в Банкок, световният клуб №1 Green Valley, Mysteryland в Холандия и в Чили, фестивалът Escape from Wonderland, Zouk в Сингапур и е резидент не на едно, а на две страхотни места – Wynn в Лас Вегас и легендарният нощен клуб Privilege, IBIZA.

Билетите за партито са на цена от 20 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg – Germanos, Пикадили, OMV, Office 1, На Тъмно, Билетен център НДК, Usit Colours - http://bit.ly/YALTA-TICKETS

• Sportal.bg предоставя шанса на двама от вас да спечелят покани за Deniz Kouy в София на 25 април.

• Въпрос: Къде и кога ще се проведе партито?

• Очакваме вашите отговори до 23.04.15г. включително, заедно с две имена и телефон на e-mail: game@sportal.bg.