Снегът се настани по нашите ширини, напомняйки ни, че отново се задава любимото ни време от годината – коледните празници.

Обичаме атмосферата, която тези дни носят, вярваме и вие, но какво да не им обичаш. Та те са изпълнени със семейни събирания, аромат на мандарини и току-що изпечени джинджифилови сладки и с размяна на подаръци.

Истината обаче е, че има още време, докато дойде моментът да се насладим на въпросната приказна коледна реалност. За щастие това не означава, че ще трябва да изчакате и с подаръците, защото с приятелите ни от София Тур сме ви подготвили един наистина прекрасен – възможността да си спечелите дълъг уикенд за двама в Париж, включващ самолетни билети, три нощувки със закуски в хотел в централната част на града и туристическа програма с гид на български език.

Сутрините с аромат на прясно изпечени кроасани, светлините на Айфеловата кула, величието на Лувъра, красотата на Версай и изяществото на тесните улички на Монмартър са най-прекрасният коледен подарък, който може да получите, затова отговорете на пет лесни въпроса и се включете в надпреварата за почивката!

Играта продължава от 1-ви до 21-ви декември 2016, като победителят ще бъде изтеглен на 22-ри декември. Пожелаваме успех на всички!

Включете се в играта: ИГРАЙ