Автор
Woman.bg

Спечелете 5 двойни покани за техно фестивала Solar Easter Trinity

Тазгодишното издание на SOLAR EASTER T R I N I T Y ще се проведе на символичната дата 3 април на вече познатата ни локация INTER EXPO CENTRE.

Събитието, огледало на световната техно сцена, ще представи отделни зали, всяка от които с различен лайнъ, само срещу един билет. Нещо повече - за първи път българската електронна сцена ще се обогати с премиерните гостувания на артисти като SETH TROXLER, TALE OF US, AUDION, ANDREA OLIVA, PAUL RITCH и др.

Комбинацията от качествен подбор на артисти, в съчетание с усилена и осъзната работа от страна на организаторите YALTA CLUB - неоспорими лидери в успешното развитие на електронната култура у нас, извеждат и определят SOLAR EASTER T R I N I T Y като техно фестивала на Балканите без аналог. Не съществува друг формат, който прогресивно да върви напред, съобразявайки се със световните водещи фигури в техно музиката. Няма и конкуренция, която така смело и стилно да експериментира, образова и надгражда иначе капризния слух и вкус на родната публика.

SOLAR EASTER T R I N I T Y следва една линия на развитие, различна от всяка друга в музикалния събитиен бранш. Фестивалът е алтернативно и бутиково издание, част от серията SOLAR, което бих казал, не е за всеки. За да се припознаеш в T R I N I T Y, освен ценител на техно музиката, трябва да си любопитен и отворен към новото. Не желаем да стъпваме върху една и съща плоча всяка година, както много наши колеги правят. Играта на сигурно, не е за онези, които се стремят към развитие. Ние даваме шанс на хората да присъстват на фестивал по световен образец и вярваме, че именно това е формулата за успех. Нещо повече – това е възможността българската електронна сцена да върви напред.“, споделя дългогодишният резидент на YALTA CLUB, който стои зад идеята на SOLAR EASTER, LIUBO URSINY.

Билети на цена от 40 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.

Sportal.bg предоставя шанса на двама от вас да спечелят покани за SOLAR EASTER T R I N I T Y в София на 3 април.

• Въпрос: Къде и кога ще се проведе техно фестивала на Балканите SOLAR EASTER TRINITY?

• Очакваме вашите отговори до 27.03.15г. включително, заедно с две имена и телефон на e-mail: game@sportal.bg.