Автор
Woman.bg

София ще излъчи своя номер едно за региона в „Купата на Coca-Cola: Движи се!” тази събота

Тази събота (30.05.2015 г.) София ще стане арена на завладяващи футболни страсти по време на надпреварата за най-добрия тим от региона, в първенството за подрастващи „Купата на Coca-Cola: Движи се!“.

Общо 16 са отборите от столицата, които успяха да се преборят за мястото си на зоналния финал, след квалификациите за региона през м. март. Първият съдийски сигнал ще прозвучи точно в 10:00 часа на стадион „Раковски“ на ул. „Балша“ 18.

Спортният дух от терена ще се пренесе и във всички забавления и игри, които ще се случват през целия ден. И тази събота танцовият формат „Раздвижи своя талант“ ще бъде притегателна сила за всички присъстващи, които са готови да бъдат активни и да спечелят страхотни награди. В тях ще се включи и лъчезарният италианец Лео Бианки, който ще се забавлява заедно с поддръжниците на футболните отбори и техните семейства.

За четвърта поредна година междуучилищният футболен турнир ще мотивира учениците, техните семейства, приятели и учители да споделят заедно положителните емоции от спорта. Спортното състезание, в което могат да участват ученици на възраст между 12 и 14 години се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта, Столична община, както и общините Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и Стара Загора.

Повече информация можете да намерите на фейсбук страницата на инициативата “Купата на Coca-Cola” България: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg