Автор
Woman.bg

София Лорен отказала да направи операция на носа си

Италианската актриса София Лорен отказала да се подложи на козметична операция в началото на кариерата си, въпреки че босове от киноиндустрията и покойният й съпруг Карло Понти поискали от нея да оправи носа си.

Лорен започва кариерата си в киното през 50-те години на миналия век и получава указания да промени лицето си, тъй като това щяло да й помогне в кариерата й, но тя останала непреклонна.

"Винаги се опитвах да не слушам тези хора. Те казваха, че носът ми е твърде дълъг и че устата ми е твърде голяма. Това изобщо не ме нарани, защото когато вярвам в нещо, водя война. Това е битка", сподели актрисата през "Холивуд рипортър".

Четете още: София Лорен: Благодарна съм, че се родих бедна

"Но дори Карло ми каза: "Знаеш ли, операторите твърдят, че носът ти е твърде дълъг. Може би трябва да го пипнеш малко". А аз отговорих: "Слушай, не искам да пипам нищо по лицето си, защото го харесвам. Ако трябва да променя носа си, връщам се в родния ми дом в Поцуоли".

"По онова време правеха носове като френски нос с леко заострен връх, това им харесваше. Можете ли да си ме представите с подобен нос?", разказва Лорен, цитирана от БГНЕС.