Автор
Woman.bg

София Лорен: Благодарна съм, че се родих бедна

София Лорен навърши 80 години и е една от последните живи богини на старото кино, заслепяващи ни с великолепието си.

„Клонирането е грях, но за София Лорен може да се направи изключение”, цитира реплика на католически свещеник в новия си брой сп. „Жената днес”, което излиза с актрисата на корицата си.

Четете още: Великолепната София Лорен!

Преди 7 години вече възрастната актриса се съгласява да направи фотосесия за култовия календар на Pirelli, от който блести разголена в сластна поза и с щедро деколте. Защо?

„Защото се забавлявах”, отговаря София и добавя, че когато човек се наслаждава, е способен да даде всичко от себе си. „Но вие изглеждате чудесно!”, възклицават журналистите на представянето на календара. „О, всичко, което виждате, го дължа на спагетите”, усмихва се актрисата.

„Прости ми, скъпо момиче. Притискам те твърде много. Моли се - същото ще направя и аз - до следващата седмица." Това пише Кари Грант на София през 1957 г., но тя не избира него, а ментора си Карло Понти, по-стар с 22 години, с 10 сантиметра по-нисък и все още женен за първата си жена.

Четете още: Най-красивата жена в света без пластични операции

"Най-големите подаръци от съдбата ми бяха моят ум и това, че се родих в бедност", смята вечната красавица.

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!