Автор
Woman.bg

Sofia Caviar Tasting Nights: Потопете се в света на хайвера, шампанското и диамантите!

Хайвер, шампанско и диаманти – комбинация, която нежно гали сетивата и дръзко предизвиква моментално удоволствие и прилив на ендорфини.

Едно събитие прави възможна комбинацията им по перфектен начин. Sofia Caviar Tasting Nights ви предлага в продължение на 14 дни да опитате 3 вида хайвер в компанията на първокласно шампанско или водка и в изискания комфорт на Black Label Whisky & Music Bar, както и и шанса да спечелите истински диамант.

Всеки ден от 18.00 ч. От 30 януари до 14 февруари (без неделя) шеф Карл Галайтнер от Виена ще представи на посетителите изискана селекция от червен, черен и златен хайвер, поднесени по специален начин в приятната компания на чаша искрящо шампанско. Гостите ще научат интересни подробности за различните видове хайвер, как се сервират, с какви питиета си подхождат най-добре и защо хайверът има славата на един от най-силните афродизиаци.

"При такъв продукт с висока стойност, какъвто е "Premium Caviar", ролята ми като кулинар се свежда до това да установя високото качество, да намеря адекватни продукти и комбинации, които да подкрепят и подсилят играта на главния актьор - уникалният, афродизиращ и тонизиращ хайвер", споделя шеф Галайтнер за участието си на предстоящите Caviar Tasting Nights.



А за да бъде преживяването истински блестящо, партньорите от Altinbas са подготвили елегантни подаръци за всички, които опитат от специалните изкушения, като във всеки от 14-те дни един от тях ще се окаже истински диамант. Но подаръците не свършват с това. MM auto, водеща компания в продажбата на луксозни автомобили, ще подарява ваучери за отстъпки на посетителите.

Откриването на събитието на 30 януари ще приключи с концерт на Михаела Филева от 23:00 ч. Повече информация можете да получите тук: https://www.facebook.com/events/1602621396626529/?ref=5

Caviar Tasting Nights е от 30 януари до 14 февруари в Black Label Whisky & Music Bar в София, кувертът е на стойност 48 лв

Facebook страница на събитието: https://www.facebook.com/events/1427138414244991/