Автор
Woman.bg

Снимки, които Ким Кардашиян иска да забравите

Ким Кардашиян споделя почти всеки момент от живота си в снимки в социалните мрежи, но някои от тях тя би желала да забравите.

Вижте с кои снимки тя не се гордее днес:

Времето, когато тя беше просто пияната приятелка на Парис Хилтън

Ким Кардашиян някога бе позната от риалити шоуто на Парис Хилтън, където тя се появяваше най-често подреждайки дрехи в дрешника на Парис, носейки торбите й с луксозни покупки, или като подпийналата й приятелка.

Рекламите на тоалетна хартия

Ким приема всякакви хонорари, включително за поява за откриване на обществена тоалетна в Ню Йорк. Да, прочетохте правилно – тоалетна.

Тя трябваше да се усмихва нервно, позирайки с две мечета, държащи опаковки тоалетна хартия.

Ужасният филм

През 2008 година Ким Кардашиян се появи във филма Disaster Movie, който беше пародия на Индиана Джоунс, Хана Монтана и някои други филми. Самият филм беше ужасен. Има рейтинг 1% в Rotten Tomatoes. Тя получи Златна малинка за най-ужасен филм, което сложи край на надеждите й за кариера в киното.

Смешните снимки на дупето й в интернет

През 2014 година Кардашиян направи фото сесия на дупето си, която трябваше да „взриви интернет“. Виж още: Снимки, които Facebook изтри Фотосите предизвикаха вълна от смешни memes.

Ужасното й представяне в Dancing With Stars

През 2008 година Ким Кардашиян показа, че един от многото таланти, които няма, е танцът.

Тя беше елиминирана след доста зле представена румба. Преди да се качи на сцената, тя напомни на съдиите, че в този ден се навършват 5 години от смъртта на баща й, но това не ги трогна и те и показаха ниски оценки.

Когато я засипаха с брашно

Много хора мразят Ким. През 2012 година в лобито на хотел тя беше залята с брашно.

Жената, извършила деянието, беше арестувана, но веднага освободена, тъй като Кардашиян каза, че ще прости и няма да подава жалба.

Вижте останалите ТУК