Снежана Дукова, кандидат за депутат от ПП ГЕРБ, разказва пред Woman.bg как преодолява стреса, кои са любимите й места в България и кога й остава време да пише научни трудове.

- Ежедневието ви е много натоварено и динамично. Успявате ли да намерите време за себе си?


- Последният месец почти никакво време не ми остава, но това важи за всички, които в момента са свързани с работа по предизборната кампания. Отдавам на нея всичките си сили. Горда съм, че нашата кампания протече в пряка връзка с хората и аз по всяко време можех да общувам с тях.
Този месец нямах никакво време, но по принцип обичам да чета, това е моята страст, моето хоби, по този начин се разтоварвам от проблемите.
Започнах няколко книги, което не е характерно за мен, защото не съм хаотичен човек.

- Вие пишете научни трудове, за тях кога ви остава време?

- Когато човек има желание, винаги намира време! По-малко сън, повече работа. Последно миналата седмица реших, че трябва да напиша една статия „Защо българският учител трябва да има самочувствие“.Част от нея е публикувана в един нов вестник.

- Къде обичате да почивате - на море или на планина?

- Обожавам и едното, и другото. Не ги пропускам нито една година. Почивам на Черно море, след което ходя за седмица на планина. Миналата година бяхме в Троянския Балкан. Отварям скоба и споделям, че обичам да почивам и в един прекрасен български град – Сандански. Опитвам се да прекарвам там всяка свободна минута. Ходя за един-два дни, да подишам чист въздух, да се видя с приятели. Това е любимото ми място.

- Вашият девиз?

- Работа, работа, работа.

По материала работиха Галя Георгиева и Росица Кацарова