Цветни стъкла

Да, те се завръщат с пълна сила. Charlotte Ronson, MSGM, Lacoste и Acne Studios са само част от модните повебители, според които топлите сезони ще имат нужда малко повече цвят - оранжево, синьо, жълто... През какви стъкла ще видите света е ваш избор.

Ретро модели

Подходящи са за романтичките и почитателките на класиката. Очилата могат да бъдат открити с рамки на едва загатнати пантерови мотиви, бели, черни, цветни. Отличават се с големия си и широк диаметър.

Рамки, отличаващи се с форма и цвят

Силна тенденция за 2015-та, която има за цел да превърне лицето ви в произведение на изкуството. Интересни детайли, форми и съчетания на цветове - това търсете в рамките на новите си очила.


Котешки очи

Очилата с извити нагоре рамки, наподобяващи котешки очи или криле на пеперуда ще бъдат особено атрактивни тази година. Ще ги откриете в най-различни на цвят рамки, с комбинацията от тъмни или много светли стъкла.



Квадратни рамки

Също толкова атрактивни и модерни са очилата с квадратна форма. Много фешън тази година, square очилата ще ни залеят в най-разнообразни цветови окраски. Рамките преливат от багри, а цветът на двете стъкла при някои модели са различни.