С всеки изминал ден лятото е все по-близо, а слънчевите очила са незаменим аксесоар.

Предлагаме ти пет оригинални визии, с които ще станеш хит в социалните мрежи, ако си фен на селфитата, и ще спечелиш безброй комплименти!

В телесен тон

Аксесоарите в телесен тон са хит тази пролет, защото добавят необходимата доза непринуденост. Избери рамка в близък до твоя цвят кожа за получаване на интересен ефект, които би се вписал добре и в Instagram филтрите.

Четете още тук: Покупки, с които да отпразнувате настъпилата пролет

Класическо котешко око
Тези слънчеви очила са особено фотогенични поради тяхната нетрадиционна форма. Елегантни и семпли, те внасят необходимата доза лукс и стил на всяка снимка.

Двуцветни
Слънчевите очила с ретро бели рамки са перфектни за черно-бели снимки. Ретро ефектът ги прави изключителен аксесоар за изчистен тоалет.

„Щастливи“ рамки
Шарените слънчеви очила вече отдавна не са само детска територия. Ненатрапчивите тънки рамки ги правят перфектното допълнение на цветна блуза, в тон с идващото лято.Колкото повече цвят има в една снимка, толкова по-запомняща се е тя. Ето защо-избирай смело двуцветни рамки, като можеш да се спреш на такива в черно в допълнение с телесен цвят - за не прекалено крещящ ефект.


Ретро бели рамки

Слънчевите очила с ретро бели рамки са перфектни за черно-бели снимки. Ретро ефектът ги прави изключителен аксесоар за изчистен тоалет.