Автор
Woman.bg

След пластични операции японка се превърна в кукла (видео)

Японка се e подложила на повече от 30 пластични операции, които й стрували 10 милиона йени (102 000 долара), за да заприлича на порцеланова кукла.

Известната с артистичния си псевдоним Ванила Чаму девойка, заяви, че няма да спре с интервенциите, докато не заприлича напълно на френска кукла.

Британският "Дейли мейл" публикува снимки, които показват, че в тийнейджърските си години момичето е имало типичните азиатски черти, а с времето (след 19-ата си годишнина) все повече е променяла визията си.

Сред процедурите, на които се е подложила, са двойна операция на очите и носа с цел да прилича повече на "западна жена". Освен това Ванила е претърпяла липосукция, поставяне на гръдни импланти, изкуствени скули, повдигане на вежди, извайване на брадичка и какво ли още не.

Единствената й мечта е един ден да се доближи съвсем до визията на порцеланова френска кукла - със светла като слонова кост кожа, широко отворени очи и миловидно изражение.

Ванила обаче не е първото момиче, което шокира с изкуствена визия. В края на април 2012 г. друга манекенка - украинката Валерия Лукянова скандализира с признанието, че е похарчила цяло състояние за пластични операции, за да заприлича на истинска Барби, припомнят Novini.bg. 21-годишното момиче призна тогава, че е дало близо един милион долара, за да се сдобие с чертите на пластмасовата кукла.

Живите Кен и Барби