„Цялата тази суета никога не е била за мене на 100 %. Аз съм скромна и много свенлива”, казва Златка Райкова.

„Обичам домашния уют, исках да имам истинско семейство”, разказа още тя.

Плеймейтката разказа пред камерата ни, че цената на славата е голяма. „Разделих се с много приятели, много критики изтърпях, накарах семейството ми да страда по някакъв начин”, разкри хубавицата в интервю за Blife.bg Тя е категорична, че приятелство в светските среди няма и допълва, че има малко приятелки, на които може да разчита.

„Имам една приятелка, която много уважавам. С годините съм разбрала, че тя заслужава. Става въпрос за Андреа”, поясни Злати.

Секси красавицата издаде, че си е направила равносметка и смята, че трябва да бъде по-уравновесена и спокойна. „Не винаги трябва да казваш това, което мислиш”, категорична е тя. Мис Плеймейт 2007 коментира отношенията си със Златка Димитрова. „Нямаме нищо общо с нея. Нито като бизнес, нито общи проекти. Не се виждаме често, но имаме добри приятелски взаимоотношения”, обясни Райкова. Емоционалната изкусителка призна, че не воюва с никого, а единствено със себе си.

„Боря се срещу себе си. Искам да изкореня всички негативни черти от характера си”, не крие Златка. Признава, че често плаче за дребни неща. „Като гледам хората, седящи на спирките, чакащи автобуса, а навън е студено … В същото време има толкова меркантилни хора, ламтящи постоянно”, възмущава се дизайнерката.

Злати е доволна от успеха на модната си линия Bless by Zlatka Raykova, утвърдила се на пазара за отрицателно време. „Животът ми в момента е изцяло отдаден на роклите и колекцията”, не крие тя.

Приоритетите й също са свързани с нея. „Подготвям първата лятна колекция, която ще е много цветна и красива. Вече съм избрала й мястото”, издаде красавицата от Пазарджик.

На въпроса къде е мястото на Георги в цялата модна какафония, тя отговори: „Георги ме попита: „Какво трябва да направя, за да ми обърнеш повече внимание? Рокля ли трябва да облека?” Златка Райкова разкри пред камерата на BLife, че Георги постоянно я вдъхновява и подсказа, че скоро може да създаде спортна линия. „Той е от мъжете, които имат вкус. Аз го съветвам за стайлинга му, понякога се допитва до мен”, издаде плеймейтката.