Слаш подаде молба за развод. 49-годишният рокаджия внесъл във вторник документи за прекратяване на 13-годишния си брак с Перла Хъдсън в Лос Анджелис, малко след като тя му дала ултиматум да промени поведението си.

Бившата звезда от "Guns'n'Roses", чието истинско име е Соул Хъдсън, посочил непреодолими различия като причина за решението си и посочил в съдебните документи, че не живее със съпругата си от 15 юни.



Слаш поискал съвместно физическо и правно попечителство върху синовете им Лондон на 12 г. и Кеш на 10 г., съобщава сайтът TMZ.com. Перла неочаквано отлетя за Хаваите с техните деца в неделя, след като заплашила да прекрати брака им, ако Слаш не се съгласи да разреши проблемите им до началото на 2015 г.

Четете още: „Обичам те“ след секс е знак за истински чувства

Двойката имаше множество конфликти по време на брака си, но преди време запознат източник заяви, че "този път е различно". Не за първи път бракът на Слаш и Перла е разклатен. През 2010 г. рокаджията поиска развод от съпругата си, която е и негов мениджър и ръководи всичките му компании, но оттегли молбата два месеца по-късно, след като двамата със съпругата му изгладиха различията си.

Източник: БГНЕС