Автор
Woman.bg

Сладолед с моркови и кардамон е новият афродизиак

Създадоха нов вид сладолед, който не само въздейства на вкусовите рецептори, но има ефект и върху сексуалния живот.

Новият сладолед с вкус на моркови и кардамон е пълен с афродизиаци. Новото лакомство обединява източните и западните вкусове за постигане на "чиста съблазън", казват производителите.

Най-важната съставка е ароматната подправка кардамон, която е силен афродизиак при някои култури като в същото време е много полезна и за здравето. Кардамонът е полезен за различни респираторни алергии, храносмилателни проблеми и дори депресия.

Четете още: Петте заблуди на мъжете

В навечерието на Свети Валентин сладоледената компания Yummy Yorkshire, която е производител и на сладоледа афродизиак, ще представи още един изкушаващ вкус- сладък бадем, огнено люто чили и шоколад с мед и джинджифил.

"Смятаме, че Свети Валентин е перфектният повод хората да споделят интимни моменти. Какво по-хубаво можем да направим от това да споделим кутия сладолед с любимия? Сигурни сме, че нашият сладолед ще се хареса на любителите на студеното изкушение. Ако не сте толкова аватюристично настроени, винаги може да се обърнете към добрия стар шоколад", съветват създателите на новия сладолед афродизиак.

Четете още: Мед за по-хубав секс