Автор
Woman.bg

Слабостта на Анджелина към осиновения Мадокс

В най-новото си интервю Анджелина Джоли разкрива, че от всички деца най-близък й е осиновеният син Мадокс.

38-годишната холивудска актриса и 50-годишният Брад Пит имат шест деца - три осиновени и три биологични.

Четете още: Вижте порасналите деца на Анджелина и Брад на червения килим

"Струва ми се, че децата се раждат с характера, който ще имат и като пораснат го запазват, освен ако не преживеят голяма травма, която да ги промени завинаги. Ако погледнете снимките на децата, докато са съвсем малки, как са изглеждали и каква енергия са имали, ще видите, че са същите и когато пораснат", казва Джоли и уточнява, че ролята на родителите е само да насочва личността на детето и да не му пречи прекалено.

"Така например всички биха помислили, че най-сходни биха ми били децата, които съм родила, но не е така. Най-подобен на мен е Мадокс, така че според мен генетиката няма голямо влияние за характера" казва още актрисата.

Междувременно само преди няколко дни Анджелина, разкри още, че нейният любимец има гадже. "Започна да излиза, има си момиче. Казах му, че не искам да го изложа, но тази новина трябва да я споделя. Момичето е много сладко и живее във Великобритания" разказа гордата майка.

"Винаги когато е възможно пътуваме за Великобритания и те там се виждат. Тя е истинска дама и са много сладка двойка" добавя още Анджелина.