28-годишната звезда Кийра Найтли се врече във вярност на годеника си Джеймс Райтън на скромна церемония в градчето Мазан, Южна Франция.

На сватбата са присъствали само 11 човека – близки и приятели, съобщават от Dailymail.co.uk. Кийра Найтли притежава състояние, изчислявано на около 30 милиона паунда. Въпреки това тя не пожела да пилее пари за бляскави церемонии и да се побърква от сложни приготовления и грижи за гости от цял свят.

Сключването на граждански брак се е състояло в провинциално кметство на 12 километра от Марсилия.



Мястото все пак не е избрано случайно. В този район се намира стилен имот с история, купен преди време от Кийра. Именно там новобрачните ще посрещнат гостите си на вечерния прием за 50 човека. Сред поканените са колегите на младоженеца – членовете на групата The Klaxons, които ще озвучат вечерта с изпълненията си.



Нищо изключително и в сватбения тоалет на булката! Както ще видите от снимките, Кийра е била в семпла рокля от тюл и жакетче Chanel, обута в обувки тип „пантофки“ и със скромно венче вместо натруфен воал.



Младоженците демонстрирали безразличие към лукса и с возилото, с което отпрашили след подписването към дома си: след като приели поздравленията, те подкарали скромно рено, вместо да впечатлят всички с някоя лъскава лимузина.

Критиците, естествено, вече злословят, че всичко това е престорено и че на звезда с блясъка на Кийра подобава по-пищна сватба. Самата актриса обаче многократно е заявявала, че не иска да се фиксира върху ролята на булка и не може да си представи, че един ден ще се превърне в охолна домакиня.