Автор
Woman.bg

Скарлет Йохансон щедро раздава целувки на новото си гадже

Скарлет Йохансон, която за пореден път показа актьорския си талант на снимачната площадка на "Отмъсителите", беше забелязана страстно да се целува на публично място с новото си гадже - френският журналист Ромен Дориак.

Двамата бяха забелязани да се радват на любовта си по улиците на Ню Йорк. По всичко личи, че 30-годишният Ромен не може да свали ръцете си от най-сексапилната жена на планетата.

Интересното че, че пламъкът на любовта им се запали само няколко седмици, след като актрисата се раздели с рекламния специалист Нейт Нейлър, предаде БГНЕС.

Близък до 27-годишната звезда източник разкри пред в. "Дейли Мейл", че тя отчаяно иска да запази връзката си с него далеч от светлините на прожекторите. Двойката обаче била забелязана неотдавна в редица ресторанти и барове в Париж, а очевидци разказват, че те не можели да се отделят един от друг, докато вечеряли в ресторант в Ню Йорк миналата седмица.

"Те бяха много разнежени един към друг и държаха ръцете си под масата през цялата вечер. Двамата бяха прегърнати, докато пушеха навън на студа", разказва същият източник.