Ако се интересувате от декори и интериорен дизайн, тази къща със сигурност ще ви допадне.

Украсена е прекрасно, а композицията се базира върху белия цвят. Така пространството не изглежда претрупано, а вниманието пада върху детайлите.

Шаби-шикът е особен стил, присъщ на скандинавските селски къщи. Белият цвят поразява очите още в антрето, но ретро-детайлите спасяват положението, като се вписват хармонично в пространството. Край входната врата всичко е подредено удобно – има закачалка, оригинален рафт за обувки и държач за чадъри.

Холът и трапезарията също са снежнобели. Вниманието привлича най-вече лампата-звезда, която виси над масата. В кухнята таванът е достатъчно нисък, което създава уютна атмосфера и усещане за спокойствие, прохлада и лекота.

Четете още: Нов живот за старите вещи

В шаби-шик интериора задължително има селски мебели – малка тоалетка с огледало, старинен хладилник. Сядайки на синьото бюро, можете веднага да напишете роман за синьото чисто небе в Скандинавия.

Домът е украсен с редица дребни вещи, които правят интериора жив и интересен. Еклектичният асортимент изпълва пространството от пода до тавана. Този интериор може да се смята за пример за скандинавска елегантност и красота.