Пелените се превръщат в част от ежедневието на всички нови родители, които винаги искат да изберат възможно най-добрия продукт за своя мъник.

Пелените на фирмата "Бочко", които ние неминуемо асоциираме със симпатичното таралежче, са един от продукти на марката, които предлагат нов и по-добър избор за вашето бебче.

Какво е едно от най-важните качества на всяка пелена? Да държи сухо на вашето детенце възможно най-дълго време, за да бъде то щастливо усмихнато и предпазено от всевъзможни дерматити и инфекции. Пелените Бочко имат вложен суперабсорбент, който е разпределен по зоните за попиване. Любопитен е фатът, че те са съобразени с различните нужди на момиченцата и момченцата и Бочко еднакво бързо попива течностите, независимо от пола на бебето. Освен това областта около крачетата е допълнително подсилена, с цел избягване на нежелано протичане.

Повърхността на пелените Бочко е създадена от специална материя, която позволява на кожата да "диша" и по този начин я предпазва от запарване. Материалите на пелените са специално подбрани, за да не предизвикват алергични реакции, а самите пелени са дерматологично тествани и не съдържат избелители, парфюм, фталати, лосион, латекс и талк.

Лепенките на пелената са еластични и позволяват употребата на размерите за различни килограми. Препоръчителното тегло на бебето е отбелязано на пакета, но въпреки това, бебетата си имат своите особености и за максималното удобство спомагат еластичните части. Лепенките, с които се прикача пелената се залепват и отлепват многократно. Това позволява пелената да бъде проверявана често.

Пелените Бочко се предлагат в три разновидности със забавни имена:

Смехоранко 3 - 4-9кг

Любопитко 7-18кг

Бързоходко 5 - 11-25кг