Наскоро близка приятелка попита една част от екипа „Че кой няма нужда от терапия днес?", при това съвсем риторично.

Решихме да си спестим невярващото премигване и се отдадохме с всичка сила на една от най-любимите ни терапии, и то в приятна компания.

Отидохме на шопинг, разбира се, и то специално организиран за работещи момичета.

Става дума за първото в София нощно пазарауване, инициирано от българското издание на Grazia, което започна след 20.00 часа в четвъртък миналата седмица.

Шопинг-тура включваше както магазини в Mall of Sofia, така и някои на бул. „Витоша", които предлагаха стоките си с намаление.

Огнено шоу, мимове и акробати на кокили се постараха да превърнат традиционното обикаляне на витрините в артистичен и забавен шопинг.

Фризьори и гримьори щедро споделиха съвети с гостите, някои от които дори си тръгнаха с ексцентрични прически.

Специален гост на шоуто, съпътстващо пазаруването, беше Мария Илиева, а не сцената се качиха още Криста, Преслава Пейчева, Вики от Мастило и други.

Ние лично щяхме да се впечатлим повече, ако намаленията бяха по-сериозни.

Освен това и организацията на събитието не беше на достатъчно високо ниво - магазините затвориха много преди полунощ, стилисти в тях почти липсваха, а и нямаше достатъчно предложения за обувки иаксесоари.

Е, може и да сме имали малко по-високи очаквания към първия нощен шопинг в София, но не без основание. И се надяваме да се превърне в една добра традиция.

А вие вижте кадри от забавната страна на събитието тук.