Шоколад Своге се предлага на българския пазар от 1994 година и се произвежда по оригинална швейцарска рецепта.

Първото телевизионно излъчване на реклама на шоколад Своге е още през 1994 година, когато мил швейцарски експерт се усмихва от екрана и с акцент заявява: „Български, от Своге“ . Този израз остава символ на марката – висококачествен български шоколад, който и до днес се прави в гр. Своге с много любов.

През следващите години, шоколад Своге разширява своето портфолио със много нови и разнообразни вкусове, които чрез които се стреми да радва своите почитатели и да подържа техния интерес. За кратко време шоколад Своге се превръща в любимата сладка наслада на милиони български домакинства, радва децата и организира множество атрактивни промоции със страхотни награди за своите потребители.

По този начин, шоколади Своге стават шоколадът, с който са израснали няколко поколения българи. Това прави Своге символ на богати традиции и качество. И до ден днешен, Своге присъства в ежедневието на множество домакинства и е харесван от малки и големи.

Днес шоколад Своге е символ на марка с гарантирано качество на достъпна цена, който залага на своите силни страни като „Вкусът на малките удоволствия“. Ето защо, марката е подготвила множество изненади за своите почитатели, които да ги вдъхновят и да покажат на консуматорите, че малките неща в живота, всъщност изграждат деня ни и го правят разнообразен и незабравим.

А сега Своге става на 20 години! Твоят любим шоколад вече 2 десетилетия успява да бъде твоят най-верен приятел точно в тези моменти на малки удоволствия. Също така, за това време марката успешно подържа своята лидерска позиция на пазара. За да отпразнува своя рожден ден подобаващо, Своге шоколади са подготвили много изненади и интересни активности за своите потребители до края на годината.