Автор
Woman.bg

Шокиращо ВИДЕО с дрогираната Анджелина Джоли

Изцъклени очи, изтощено тяло, ръце осеяни със следи от игли. Тези шокиращи снимки не са от неин филм, а от нейния живот. Така е изглеждала Анджелина Джоли - майка на шест деца, носител на Оскар и специален посланик на ООН преди 15 години.

Седмичникът „National Enquirer" публикува снимки от онзи черен период, а сайтът RadarOnline пусна видеото, заснето от бившия дилър на Анджелина Франклин Майер.

"Тя купуваше от мен хероин и кокаин. Смъркаше го буквално под носа ми. Изобщо не й пукаше кой е наоколо". Дали от тези разкрития няма да му пука и на Брад Пит.

Четете още: Джоли ще става гражданка на Намибия

Видеото е заснето след като Анджелина Джоли изиграва първата си сериозна роля във филма "Джия", в който играе известния модел Джия Каранджи.

Вижда се, че тя току-що е взела своята доза и говори разпалено по телефона. На заден фон работи телевизор, а Анджелина е в състояния на емоционален стрес, стаята е разхвърляна и по земята и на масата се въргалят празни кенчета. Съденият наркодилар твърди, че той е заснел 16-минутното видео през 1999 с разрешението на Анджелина Джоли, след като тя го извикала в апартамента си в Манхатън, за да й донесе поредната доза кокаин.

"Анджи бе мой клиент в продължение на няколко години" - разказва пред National Enquire Франклин Майер. Продавах й кокаин и хероин. Един ден ми се обади и искаше да намина край нея". Това беше нейният начин да ми каже, че иска да си купи дрога. Тъкмо си бях купил видеокамера и я взех с мен. Когато пристигнах й дадох дрогата, а тя ми даде парите.

Във видеото Анджелина говори по телефона разпалено и се чува да казва: "Знаеш ли, работата е в това да се опитваш да вземеш къща или стая за всички. Еми не е, просто не е необходимо". Разговорът не е много ясен, но като че ли тя говори с някого по семейни проблеми.

Майер твърди, че се е виждал с холивудската звезда два-три пъти седмично - или в апартамента й, или в някакъв хотел. Обикновено тя харчела по около $100 за кокаин или хероин. След като си купи дозата, тя веднага я вземала пред него.

Четете още: Анджелина Джоли е "почетна дама"

През 2011 в едно ТВ-интервю за предаването "60 минути" Анджелина говори за своето "мрачно минало": "Преминала съм през много тежки, много мрачни времена и успях да оцелея. Не умрях млада, така ще съм щастливка. Доста други артисти не оцеляха при подобни неща".

Самата Анджелина Джоли до този момент не е коментирала сензационното видео. Няма реакция и от страна на Брад Пит, пише TemaDaily.

Източник: КРОСС