Най-известната холивудска блондинка Памела Андерсън представи хуманитарната си фондация на филмовия фестивал в Кан, където говори и за психическите и физически травми, които претърпяла като дете.

В частта за защита правата на животните във Фондацията Памела разказва, как именно тяхната любов й е помогнала да се съвземе, след като е била изнасилена още на 12 години.

Четете още: Тя е супер секси и с къса коса!

"Нямах лесно детство. Въпреки любовта на родителите ми, още на шест години бях малтретирана от бавачката си", разказна 46 - годишната Андерсън.

Шест години по-късно звездата от "Спасители на плажа" се сблъсква с нови травми, този път причинени от мъж. "Отидох при мой съученик и неговия брат искаше да ме научи да играем на табла, заради което се стигна до недоразумение, а в последствие и до изнасилване. Тогава той беше на 25 г., а аз на 12", споделя още холивудската актриса. "След това той реши, че би било по-забавно ако, доведе още шестима приятели, които да ме тормозят", продължава тя с разказите си и уточнява, че "това беше периода, когато от срам исках да потъна в земята"... И все пак любовта и към животните помага й да се съвземе.

Памела като активистка на PETA

"Привързаността ми към животните ме спаси. Нямам представа как останах жива, но тази любов към животните се получи спонтанно и естествено. И до ден-днешен съм привързана към тяхното царство. Молих се на китовете, докато седях на крайбрежната ивица, на моите единствени приятели, молих се докато и аз самата станах майка", казва в заключение Памела Андерсън, цитирана от БГНЕС.

Четете още: Пам: "Късата коса ме накара да обичам живота"