Автор
Woman.bg

Шок: Бившият баща на Ким Кардашиян ще става жена!

Бившият олимпийски медалист по лека атлетика Брус Дженър призна, че след два брака, шест деца и седем внуци, е взел решение да смени пола си.

"Аз съм жена... и да, ще се оправя. Ще успея да се нагодя, животът ми ще бъде вълнуващ. Искам да правя добро. Брус е лъжа. Една огромна лъжа, която продължи 65 години", призна Брус Дженър пред журналистката Даян Сойър.

* Брус през годините

Припомняме ви, че Брус напусна клана Кардашиян в края на миналата година, за да следва собствения си път.

Американските медии вече дълго време пишат за това, че вторият баща на Ким Кардашиян е решил да промени пола си и да стане жена. Той вече е на хормонална терапия и говори открито за новите промени в шокиращо интервю.

* Брус и Крис Дженър

* Кендал Дженър, Кортни Кардашиян, Кайли Дженър, Крис Дженър и Клои Кардашиян;

В интервюто Дженър отрече да прави това признание като реклама за ново риалити шоу.

"Имате ли представа през какво преминавам?! Не бих го направил заради шоуто, в ефира има достатъчно забавни програми!", възкликна Брус.

Единственото, от което се притеснявал през всички тези години било да не нарани децата и съпругите си.

Със сълзи на очи Брус заяви: "Дали искам да се извиня на жените, с които бях обвързан? Да, искам да се извиня на всички... Трябва да се извиня за целия ми досегашен живот..."

Близки до семейството твърдят, че децата от "клана Кардашиян" не могат да се примирят с решението на баща им да стане жена.

Той призна, че най-голяма подкрепа му оказва доведената му дъщеря Ким, а най-трудно новината приела Клоуи.

* Клои подкрепя Брус със снимка, която пусна в социалната мрежа

* И Ким Кардашиян подкрепя Брус

Бившата му съпруга Крис Дженър пък категорично отказа да даде коментар за шоуто на Даян Сойър, но се обяви в подкрепа на бившия си съпруг в социалната мрежа.



* Брус покани тв-екип в таен гардероб, в който от години е трупал женски дрехи - любимият му тоалет е малка черна рокля, която той показва с усмивка на лице

„Още от дете женската ми страна е била много по-силно заявена. Като дете наблюдавах момчетата, които се чувстваха добре в кожата си. Гледах и момичетата и си казвах: Господи, искам и аз един ден да се събудя щастлив, че съм себе си! Аз бях заклещен по средата и не знаех кой съм, бях толкова объркан... ", разказва историята на своята трансформация бившият олимпиец.

Историята на Брус е шокираща още заради факта, че решението да стане жена е взел още преди 30 години. Изгледайте видеото и споделете вашето мнение по-долу!

ВИДЕО:

Четете още: Трансформация: Бащата на Кендал и Кайли Дженър със собствено риалити