Автор
Woman.bg

Шофиране с обувки на висок ток - опасно или очарователно?

Жените често са набеждавани, че са лоши шофьори, заради неспособността си да запазват самообладание. Това ги прави твърде лабилни на пътя и съответно... опасни.

Нерядко се срещат и дами, които използват своята кола за гримьорна, което допълнително намалява концентрацията в шофирането и създава предпоставка за пътнотранспортно произшествие.

Спорен обаче остава въпросът за шофирането с обувки на висок ток. Много дами имат своя позиция относно обувките, с които се качват зад волана. Ако трябва да обобщим множеството коментари във родните форуми, бихме заключили, че жените носят високите си токчета навсякъде, включително и в колата.

При това твърдят, че шофирането с тях е доста удобно.

Как смятате вие – за или против шофирането с обувки на висок ток?

Нашият съвет е винаги да се застраховате с по-надеждни и удобни обувки – пантофки или спортен модел са идеално решение за всяка стилна шофьорка. Преобуването става лесно и бързо. След като сте достигнали желаната дестинация, просто заменете ниския чифт обувки с красивите си токове и сте готови да покорите деня.

В чест на всички вас - загадъчни и вдъхновяващи дами, които внасяте финес и класа в този вечно променящ се и изискващ свят, представяме най-горещите тенденции в обувките за това лято.

Бъдете модерни градски дами, съчетавайки обувките, тоалета, колата и характера си в едно съвършено единство.

Вижда ли са ви неведнъж... Спрели на светофара, с тъмни слънчеви очила, перфектна прическа и красив аксесоар върху ръката, с която държите кормилото. Пасажерите от автомобилите наоколо с интерес обръщат глави към „непознатата дама”, но вие, вече свикнали с подобен тип внимание, рядко удостоявате някой с поглед и бегла усмивка. За вас е важно да поддържате статус на здраво стъпила на земята жена, която се справя с всяко предизвикателство на деня, при това го прави с постоянство, хъс и елегантен маниер. Със семейството и близките си обаче сте грижовна и любяща, отдадена и внимателна. Истинска жена!

Лакът винаги ще е на мода

Синьото и велурът винаги са вървяли ръка за ръка

Флорални, цветни, геометрични... Всякакви мотиви и декорации върху обувките

Nude за всяка дама, за всеки ден, за всеки повод

Сандали с тънки и деликатни каишки