Автор
Woman.bg

Шикозната стрийт визия на Ева Лонгория – да или не?

Сексапилната актриса Ева Лонголия има изчистен стил, който идеално хармонира със същността й. За официални събития Ева се спира на рокли, акцентиращи върху стройното й тяло и перфектно дупе.

39-годишната звезда отдавна не се е появявала на светски събития, за сметка на това папараците често я улавят на излизане от спортната зала или ресторант в компанията на половинката си Хосе Антонио в Лос Анджелис.

Поредната й стрийт визия много ни допадна и решихме да я споделим с вас. Ева показва, че е пример за стил и елегантност дори и в ежедневието си.

Тя изглежда безупречно дори по дънки! Обувките на висок ток са задължителни, а перфектната прическа и широката усмивка допълват страхотната й стрийт визия.

Четете още: Клъц, клъц: Вижте новата прическа на Ева Лонгория

Ева е от жените, които изглежда са се родили с усещане за стил, тя има вродена елегантност и служи за вдъхновение на много жени, които искат да се научат да се обличат като нея.

Нейната визия е семпла и красива, състояща се единствено от чифт дънки по тялото с разкъсани елементи в комбинация с ефирна бяла риза. Розовите сандали с тънки каишки са страхотно допълнение към тоалета.

Интересна, женствена и модерна – с колко бихте оценили визията на г-ца Лонгория от 1 до 10?

Четете още: Черното й отива!

Замислили ли сте покупка на нов чифт обувки? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК!