В настроение сме за по-стилни и дръзки стрийт визии. Вече прибрахме дебелите, зимни якета и се радваме на пролетта и изболието от дрехи, които можем да облечем.

Стилната модна блогърка Sheryl Luke от http://www.walkinwonderland.com/ ни представя един модерен и шикозен стрийт аутфит, който на пръв поглед не е нищо особено, но голяма роля тук играят кройката и детайлите.

Връхната дреха, на която се е спряла Шерил, е много подходяща за пролетните дни. Дори и да звучи неочаквано сред модните класики, якето в милитъри стил е представител на практичността, а дизайнерите нерядко се връщат към него. Този тип якета се подвизават във всички възможни визии, като хамелеон, и стоят еднакво добре върху риза и пола и в съчетание с рокля през топлите пролетни дни.

Четете още: Малката черна рокля на Хайди Клум

Брюнетката го бе съчетала с черни дънки с интересни акценти в облястта на коляното. Множеството ципове допринасят за една по-фънки визия.

Денимът като че ли не слиза от подиумите и може да се каже, че той е навсякъде. Черните дънки обаче заемат специално място в сърцата на дамите от доста отдавна. Сигурни сме, че всяка една от вас притежава поне един чифт черни дънки. Причината е, че та са удобни, секси и стоят отлично на всяка фигура и по всякакви поводи.

Обувки с отворени пръсти ще допълнят визията ви по един уникален начин. Ако сте почитателка на бижутата, то заложете няколко златисти гривни или пръстени. Всичко е премерено със стил и много вкус.

С колко бихте оценили стрийт визията на модната блогърка Шерил от 1 до 10?



яке – Nordstrom Rack, дънки – Maniere De Voir, обувки – Vince, бижута – Dogeared, колан – Linea Pelle;

Четете още: В гардероба на една бременна блогърка